Flightfinderista

Flightfinder.se on pohjoismainen verkkomatkatoimisto, joka keskittyy markkinoiden parhaimpien ja edullisimpien lentomatkojen välittämiseen. Verkkosivuiltamme löydät nopeasti ja vaivattomasti lennot, joiden hinnat ja lentoajat sopivat parhaiten tarpeisiisi. Flightfinder on osa Flygpoolen AB:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Emoyhtiön ansiosta Flightfinderilla on parhaat lentolippuja koskevat sopimukset kaikkien suurien lentoyhtiöiden kanssa. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset hinnat hotellimajoitukselle ja autonvuokraukselle kaikkialla maailmassa.

Flightfinderin asiakkaana tunnet olosi turvalliseksi, sillä matkoillamme on valtion matkatakuu. Flightfinderilla on täydelliset IATA-oikeudet matkadokumenttien myöntämiseen, ja maksuratkaisuina käytämme DIBSia, Klarnaa sekä useimpien suurien pankkien huipputurvallisia maksujärjestelmiä.

Flightfinderin emoyhtiön Flygpoolen AB:n liikevaihto on n. 90 miljoonaa euroa, ja asiakasmäärämme on noin 200 000 matkustajaa vuodessa. Flygpoolen AB on osa italialaista Uvet-matkatoimistokonsernia, jonka pääkonttori sijaitsee Milanossa. Uvet on yli 2 miljardin euron liikevaihtoineen Italian johtava matkatoimisto.

Tervetuloa varaamaan lentosi Flightfinderista – Parhaat lennot netistä!
Terveisin
Andreas Delin (markkinointipäällikkö) ja Patric Wagenknecht (toimitusjohtaja)